Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 500’den fazla çalışan bir araya geldi.

Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’un ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen İftar yemeğine, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Çevre Daire Başkanı Hüsamettin Kırcı, Karayolları Bölge Müdür Yardımcıları ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesi davetlilere bir konuşma yapan Gökhan Gedikli “Bölgemizde 504 taşeron işçi arkadaşımız kadro almış ve Karayolları’nın yaşamasını ve kadro alan işçi arkadaşlarımızın da güvenli çalışması sağlanmıştır. Temennimiz, ülkemiz gündeminde olan bu taşeron sisteminin kadro ile sonuçlanmasıdır. Taşeron işçisi arkadaşlarımızın kadro almasında verdiğimiz mücadelede bizlere desteğini esirgemeyen bugünde iftarımızda bizimle birlikte olan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu’na, Karayolları yöneticilerine ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu ise yaptığı konuşmada iftar yemeğinde katkısı bulunanlara teşekkür ederek Karayolları camiasının önemine vurgu yaparken, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ise “Çalışan arkadaşlarımızla hep birlikte iftar açtık. Karayolları camiamızın gücünü bir kez daha bu coşkulu kalabalığa baktıkça görüyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte hayırlı Ramazanlar ve mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha