Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ataberk Yücel, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Ölüdeniz Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Fethiye Ölüdeniz’de Açık Deniz Yüzme Şampiyonası düzenlenirken şampiyonaya Tekirdağ’ı temsilen Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ataberk Yücel katıldı.
30 özel sporcu arasından Türkiye Şampiyonu olmayı başardı
24 kulüpten 30 özel sporcunun katıldığı şampiyonada Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ataberk Yücel tüm rakiplerini geçerek şampiyon oldu.
Başarısını Başkan Eşkinat ile paylaştı
Yarışlar sonrasında şehre dönen Yücel, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Branşı Antrenörü Gökçe Kıran ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’i ziyaret ederek başarısını Başkan Eşkinat ile paylaştı. Türkiye’nin ve Avrupa’nın yüzme dalında en iyi özel sporcusu olma hedefiyle yola çıktığını, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Branşı Antrenörü Gökçe Kıran ile birlikte oldukça sıkı tempoda çalışarak hedefine ulaşacağına inandığını ifade eden Ataberk Yücel, Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde yarışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek desteklerinden dolayı Başkanı Eşkinat’a teşekkür etti.
“Onunla gurur duyuyorum”
Ataberk Yücel’in başarısından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Başkan Eşkinat, “Ataberk bizim evladımız. Şehrimizi uluslararası platformda temsil eden başarılarıyla örnek olan özel sporcumuz. Ölüdeniz’de yapılan yarışlarda da şehrimizi temsil edip Türkiye Şampiyonu olmayı başardığı için onunla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha