Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’nın prestij caddesi ilan edip, çorapla gezdiği caddeye giren bir daha çıkamadı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak ilan edilen ve yapımı tamamlandıktan sonra Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın çorapla gezdiği caddede her gün olduğu gibi, bugün akşam üzeri de yüzlerce aracın oluşturduğu trafik sıkışıklığı nedeniyle sürücüler uzun süre zor anlar yaşadı. Tekirdağ’ın prestij caddesi olarak ilan edilen Hükümet Caddesi’nde yüzlerce araç saatlerce beklerken, kentin merkezinde yer yer yaklaşık 2 kilometreye kadar ulaşan araç kuyrukları oluştu.
Caddenin sakinleşmesi için uzun süre bekleyen sürücüler, yolun tek yöne indirildiğinden dolayı böyle bir sıkışıklığın meydana geldiğini ifade ederek yetkililerin derhal duruma müdahale etmelerini istediler.
“Oraya giren bir daha çıkamıyor”
Öte yandan, bazı sürücüler ise Hükümet Caddesine girmemek için gerektiğinde en uzun yolu bile kullanmaya razı olduklarını ifade ederek, “Oraya giren bir daha çıkamıyor. Bizde bu yüzden başka yolu kullanıyoruz. Normalde bu cadde bu durumda olmazsa kısa sürede evimizde oluruz. Ama bu caddenin bu hali nedeniyle gerektiğinde yolumuzu uzatmak zorunda kalıyoruz 9-10 kilometre fazla yol yaparak çevre yolundan evlerimize gitmeye çalışıyoruz” dediler.
Kaynak: iha