Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi’nin öncülüğünde başlayan, Süleymanpaşa Belediyesi, SEKOMER ve Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği’nin katılımı ile büyüyen “Bir Yataklık Dünya” projesinde projeye destek verenlere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından teşekkür plaketi verildi.
DESTEK VEREN 7 FİRMA TEŞEKKÜR PLAKETLERİNİ BAŞKAN EŞKİNAT’TAN ALDI
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen törende, “Bir Yataklık Dünya” projesine katkılarından dolayı, Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi, Rodosto Yapı İnş. Ltd. Şti., Samih Deniz, Erd. Otelcilik Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. Akoğlu Meşrubat Gıda ve Tüketim Mamülleri Paz. Tic. Ltd. Şti., Fetvacı Kardeşler İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti., Birgür Turizm Organizasyon Ltd. Şti. temsilcileri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan plaketlerini aldı.
“OLDUKÇA BAŞARILI BİR SOSYAL ÇALIŞMAYI HEP BİRLİKTE YÜRÜTTÜK”
Törende bir açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Belki de çok küçük gözüken ancak yatalak olan veya sağlık problemi çekip yatağa mahkum olarak yaşayan vatandaşlarımıza yönelik büyük bir projeyi hep birlikte gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Şu ana kadar 10 motorlu, 7 havalı olmak üzere sizlerin katkılarıyla 17 yatağımızı ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Oldukça başarılı ve güzel bir sosyal çalışma daha yürüttüğümüze inanıyorum. Ben desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyor, hepinizle gurur duyuyorum” diye konuştu.
BİR YATAKLIK DÜNYA PROJESİ NEDİR?
“Süleymanpaşa’da sosyal sorumluluğu ZİRVE’de yaşıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen projede yaşamını yatağa bağımlı geçiren hastalar için hastanelerde kullanılan hasta karyolası ve motorlu şişme yatak Süleymanpaşa Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmeti ekibi tarafından hastalara ulaştırılıyor. Şişme yataklar ve motorlu hasta karyolaları bağış yoluyla edinilirken tespit edilen hastaların evlerine kadar götürülüp kuruluyor.
Kaynak: iha