Sabahın erken saatlerinde mesaisine Malkara’da Belediyeyi ziyaret ederek başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Danışman Neşat Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, Teski Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ve diğer yetkililer ile beraber Deveci, Teteköy ve Yenidibek mahallelerini ziyaret etti.

Yenidibekli bayanların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Albayrak, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti ve bayanlara küçük hediyeler verdi. Bayanlara büyük önem verdiklerini belirten Albayrak, bayanların daha çok söz sahibi olması gerektiğini ve onlara çok büyük görevler düştüğünü söyledi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Albayrak, istek ve önerileri de dinledi. Muhtarlar Hüseyin Öz, Nihat Can ve Sebatin Binici’den mahallelerin genel sorunları ile ilgili bilgiler edinen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Albayrak Malkara ve mahallelerinin gereken hizmetleri almaya başladığını söyledi.
Kaynak: iha