Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Laboral Kutxa karşısında sahada her şeyleriyle oynamaları gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, yarın Berlin'de başlayacak Final Four öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Üst üste ikinci kez Final Four’da oldukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Obradovic, kendilerine destek olan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere teşekkür etti. Yarı finaldeki rakipleri Laboral Kutxa ile ilgili tüm detaylara çalıştıklarına vurgu yapan Zeljko Obradovic, taraftarlara da bir kez daha teşekkür etti ve desteklerinin öneminin altını çizdi.

Obradovic, yaptığı açıklamada, "Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Avrupa basketbolunun birçok önemli ismiyle bu tecrübeyi yaşamak güzel. Arka arkaya 2. kez Final Four’a katılmamız bizim için çok önemli. Geçtiğimiz yaz kritik kararlar alıp, kadroda değişikliğe gittik. 9 yeni oyuncuyla bir kez daha Final Four’a yükselmiş olmamız doğru kararlar verdiğimizi gösteriyor. Bizi bu konuda destekleyen başta Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Tabii ki Maurizio Gherardini ve Ömer Onan’ı da unutmayalım. Sezon boyunca onlar da takımın başarısında büyük paya sahip oldular." diye konuştu.

Yarın TSİ 22.00'de oynayacakları Laboral Kutxa maçına da değinen Obradovic, Berlin'deki taraftarlarını da maça davet ederken sözlerini de şöyle sonlandırdı:

"Çok zor bir rakiple karşılaşacağız. Ekibimle birlikte birçok maçlarını izledik. Laboral Kutxa ile ilgili tüm detayları çok iyi biliyoruz. Hücum anlamında çok farklı seçeneklere sahipler, defans anlayışlarını da rakibe göre değiştiriyorlar. Sahada her şeyimizle oynamalıyız.

Taraftarlarımıza bir kez daha sezon boyu verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bunu daha öncede söyledim. Onlarla harika bir iletişimimiz var ve bu başarımızda onların da payı büyük. Final Four’da ve gelecekteki destekleri de çok önemli."
Cihan
Kaynak: cha