Türkiye Sujeti ve Flybord Şampiyonası'nın ikinci ayağı, 16-17 Temmuz tarihlerinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Akçakoca Belediyesi'nin destek verdiği Türkiye Sujeti ve Flybord Şampiyonası, Düzce ilinin Akçakoca ilçesinde gerçekleştirilecek. Düzce, Akçakoca Sahili'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı, 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonada sporcular, Karadeniz'in hırçın dalgalarıyla mücadele edecek.

Şampiyonanın ikinci ayağı 16 Temmuz Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Akçakoca sahilinde 17 Temmuz Pazar günü sporcular denizde oluşturulan özel parkurda hem dalgalarla, hem de rakipleriyle amansız bir mücadeleye girişecekler.

Yarışlar, Standart1 (0-110 BG), Standart2 (111-179 BG), Standart3 (180 ve Üzeri), Drag, TMF Kupası, Bayanlar Kupası ve Flyboard sınıflarında yapılacak.

SPORCULARA ULAŞIM VE KONAKLAMA DESTEĞİ

Bu arada Akçakoca'da yapılacak yarışa katılacak sporculara Akçakoca Belediyesi tarafından ulaşım ve konaklama desteği verilecek.

Antalya ve İstanbul güzergahında jetlerin Akçakoca'ya nakliyesi Akçakoca Belediyesi tarafından sağlanırken, sporculara ayrıca akaryakıt desteği de verilecek. Şampiyonaya şehir dışından katılacak sporcular, Akçakoca Belediyesi tarafından misafir edilecek.
Cihan
Kaynak: cha