Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde yapılan çalışmaya takımdan ayrılan Tita, Murat Ceylan ve sakatlıkları devam eden Khalili ile Nakoulma katılmadı. Isınma koşusu ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman çift kale maçla sona ererken, genç futbolcuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Serkan Damla, geri kalan 2 haftada da genç oyunculara fırsat vereceklerini ifade ederek, “Sonuçta bu kulübün yapılanması ve geleceğiyle yakından alakalı. Genç oyuncuları yukarıya katabilmemiz bizim için büyük şans. Nitekim onlar da 2 haftada kendilerine verilen şansı iyi değerlendirip iyi mücadele ettiler. Tecrübe eksikliği nedeniyle zaman zaman hata yapabilirler ama hem taraftarların hem basın mensuplarının hem de tüm camianın genç kardeşlerimizin arkasında dik durup destek vermeleri bizim adımıza onur verici.” şeklinde konuştu.

Damla, takımdan ayrılması kesinleşen oyuncularla ilgili olarak da, “Tita ve Murat’la yollarımız ayrıldı. Bizle birlikte olan bütün oyuncu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şartlar ne olursa olsun emek verdiler. O yüzden onların da yolu açık olsun. Nakoulma’nın bir sakatlığı var. Khalili’nin bir sakatlığı var.” ifadelerini kullandı.

Cihan
Kaynak: cha