Sivasspor deplasmanından beraberlikle dönen Antalyaspor’da coşkulu anlar yaşandı. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve Kaptan Eto’o taraftarlara uçakta üçlü çektirdi.
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar ligde 28 puanla averajla 13. sırada yer aldı.
Zorlu deplasmandan bir puanla dönen Antalyaspor’un coşkusuna uçakta taraftarlar da katıldı. Başta Kaptan Samuel Eto’o ve Başkan Gültekin Gencer, taraftarlara uçakta üçlü çektirdi. Antalyaspor marşlarının da söylendiği uçakta coşkulu anlar yaşandı. Başkan Geçer, uçak kalkmadan önce pilot Adnan Yıldırım’a imzalı kırmızı-beyazlı forma ve kaşkol hediye etti. Kaptan Yıldırım da Antalyaspor’a ligde başarılar diledi.
Uçakta taraftarlara seslenen Başkan Gencer, "Ligde çember daralırken alınan her puanın önemi var. Bu deplasmanda takımımıza destek olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Nerelerden nerelere geldik. Antalyaspor yenildiği zaman sevinenler var. Biz onlara zamanla üzülmesini öğreteceğiz. Takım kazandığı zaman da üzülenleri sevindirmesini bileceğiz. Bütün şehre öğretinceye kadar birlik ve beraberlik içinde her zaman takımımızın yanında olacağız" dedi.
Kaynak: iha