Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasından oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasındaki yönetimiyle büyük tepki toplayan Hakem Deniz Ateş Bitnel’e bir tepki de Bilecik’in Vezirhan beldesinde faaliyet gösteren restoran sahibi Trabzonlu Yüksel Usta’dan geldi. Yüksel Usta, iş yerinin önüne astığı pankartla hakem Deniz Ateş Bitnel’e tepkisini dile getirdi.
Ligin 22. haftasında Trabzonspor’un 2-1 mağlup olduğu ve 4 futbolcusunun kırmızı kart gördüğü deplasmandaki Galatasaray karşılaşmasında kararlarıyla maça damgasını vuran hakem Deniz Ateş Bitnel’e, bordo-mavili camianın yanı sıra birçok kesimden tepkiler devam ediyor. Türkiye’nin birçok yerinden Salih Dursun ve Trabzonspor’a destek gelirken, kararlara bir tepki de Bilecik’in Vezirhan beldesinde faaliyet gösteren restoran sahibi Trabzonlu Yüksel Usta’dan geldi. Dükkanının önüne "Türkiye’ de futbol Trabzonspor ve bazı Anadolu kulüplerine karşı oynanan bir oyundur" yazılı pankart asan dükkan sahibi, ellerine aldıkları kırmızı kartlarla da hakeme tepkilerini dile getirdi.
"BU AFİŞLE BELKİ BİRİLERİ SESİMİZİ DUYAR"
Salih Dursun’un hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafının pankartını asan işyeri sahibi Trabzonlu Yüksel Usta, "Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Deniz Ateş Bitnel’in verdiği hatalı karara bende tepkisiz kalamazdım. İş yerine astığım afişle belki birileri sesimizi duyar. Bu yapılan haksızlığa bir ’dur’ derler diye ben de tepkimi böyle göstermek istedim“ dedi.
Kaynak: iha