Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun şampiyonu Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'da düzenlenecek törenle kupasına kavuşacak.

Siyah beyazlı ekip BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden takım otobüsüyle çıktıktan sonra Vodafone Arena’da yapılacak şampiyonluk kutlamalarına katılmak için Anadolu Hisarı’ndaki iskeleden özel olarak hazırlanan tekneyle boğaz turu attı. Burada taraftarlar siyah beyazlı oyunculara büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Futbolcuları taşıyan özel tekneye onlarca tekne ve binlerce Beşiktaşlı taraftar meşaleler yakarak ve bayraklarını sallayarak eşlik etti. Özel teknek daha sonra Dolmabahçe'ye doğru yol aldı. Bu esnada da taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ, TARAFTARIYLA BULUŞTU

Neşeli ve coşkulu bir yolculuğun ardından Beşiktaş kafilesini taşıyan teknek Dolmabahçe iskelesine yanaştı. Oyuncular burada da tekneden inerek özel olarak hazırlanmış üstü açık otobüse bindi ve binlerce taraftarın tezahüratları eşliğinde Vodafone Arena’ya gitti.

Futbolcular, Beşiktaş bayrakları dalgalandırarak siyah beyazlı taraftarıları selamladı. Taraftarlar ise onlarca meşale yaktı ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Cihan
Kaynak: cha