TUZLA SANAT ŞÖLENİ BAŞLADI

Tuzla Belediyesi tarafından 16 Temmuz – 21 Ağustos 2005 tarihleri arasında düzenlenen “Tuzla’da Yaz Akşamları 2005” etkinlikleri sünnet şöleniyle başladı.

Belediye Başkanı Mehmet DEMİRCİ “Tuzla Yaz Akşamları 2005” etkinliklerinin başlaması ile ilgili yaptığı konuşmada, Tuzla’nın tatil cenneti olacağını belirtti. 

DEMİRCİ, büyük şehirlerde yaşayan insanların tatil için başka şehirlere gittiklerini belirterek, tatil yerlerinde Betebet bulunan tüm özelliklerin İstanbul’un şirin ve güzel ilçesi Tuzla’da bulunduğunu söyledi. 

DEMİRCİ, Tuzla’da bir yaz boyunca kültür etkinliklerinin süreceğini ve Uluslararası Kültür-Sanat Festivalinin Formula 1 ile 14 Ağustos’ta birlikte başlayacağı müjdesini verdi.

Tuzla yaz akşamları 2005” etkinliklerini izlemek ve tatillerini deniziyle, doğal güzellikleriyle ve temiz havasıyla şirin Tuzla’da geçirmek isteyen tüm halkımızı Tuzla’ya davet etti. 

Konserler, Şiir günleri, Nostaljik açık hava Sinema gösterimlerini kapsayan “Tuzla Yaz akşamları 2005” etkinlikleri Türk Halk Müziği sanatçısı Nurettin KIRBACI ve Hasan YILMAZ’IN verdiği muhteşem konserle başladı. Hüseyin GONCAGÜL ve ekibi sunmuş olduğu animasyonlarla yediden yetmişe Tuzlalıların gönlünü fethetti.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim