BU BAKAN "FARKLI" BAKAN!!!

AKP Hükümetinin renkli kişiliği ile tanınan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın esprileri Nasrettin Hoca fıkralarını gölgede bırakıyor. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın son icratı (!) şöyle gelişti...

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, hafta içerisnde Bursa’nın Kirazlı beldesindeki yağmur duasına katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Unakıtan ilginç bir şikayetle karşılaştı.

Bir köylü, Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün Uludağ Barınma Evi’nden serbest bıraktığı 60 geyiğin tarladaki ürünlerine zarar verdiğini söyledi. Bunun üzerine Unakıtan, “Ha, bu benim işim, geyik muhabbetini severim.” diyerek, korumalarından Orman Bakanı Osman Pepe’yi aramalarını istedi.

Orman Bakanı Osman Pepe’ye, köylülerin şikayetini ileten bakan, şöyle devam etti: “Kirazlı beldesinde, köylülerle geyik muhabbeti yapıyoruz. Mahsullerini 60 geyik talan etmiş, zarar çok büyük. Geyikleri alıp yukarıdaki Sarıalan’a götürürseniz çok memnun olacaklar. Bunlar Timur’un filleri gibi ortalığı perişan etmiş. Talimat ver de hallolsun bu iş. Şimdi yağmur duası yaptık. Bu iş hallolursa geyik duası da yaparız. Casinoslot Köylülerin selamı var” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından vatandaşlara dönen Unakıtan, “Bakan söz verdi, meseleyi çözecek.” dedi.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim