UND ve RODER yan yana

UND ve RODER yöneticileri, Alman - Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaz partisinde bir araya geleli. Partiye MAN Türkiye yöneticileri de katıldı.

İstanbul Tarabya'dakı Alman Büyükelçiliği eski Rezidansında verilen davet yemeği, Türkiye'de faaliyet gösteren Alman firmalarının sponsorluğunda düzenlendi.

MAN Türkiye A.Ş. Satış Müdürü Şinasi Ekincioğlu'nun da katıldığı yaz partisine; UND Başkanı Tamer Dinçşahin, UND Başkan Yardımcısı Muhteşem Narlı, RODER Yönelim Kumlu Üyesi Erhan Gündüz ve RODER ve U.N RO-RO Yönetim Kumlu Üyesi Zahit Sağlık eşleriyle birlikte katılırken, Youngturk ve Atlas Lojistik firmalarının sahibi Şükrü Nail Aksu da geceye kızıyla birlikte katıldı.

UND ve RODER yöneticileri, Alman mutfağının sunulduğu danslı bir akşam yemeği eşliğinde hoş bir yaz sohbeti yapma fırsatı da buldu.

UND Başkanı Tamer Dinçşahin, RODER Yönetim Kurulu Üyesi Üyesi Erhan Gündüz ile birlikte nakliye sektörünün geleceğine umutla baktıklarını, fakat tehlikelere karşı mücadeleye kesintisiz devam etmek gerektiğini söyledi

Öte yandan sektör mensuptan, UND ve RODER yöneticilerinin yakınlaştığı bu gecenin bu başlangıç olarak uzun yıllar devam etmesini arzuladı.

Kaynak: Taşımacılar Bülteni

Editör: TE Bilişim