Türk Loydu Vakfı’nın 61. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Türk Loydu’nun 61.Olağan Genel Kurulu 20 Nisan 2017 Perşembe günü Türk Loydu merkez binası Prof. Dr. Teoman ÖZALP Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu’nun açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 61. Genel Kurul, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Ahmet Arslan’ın başarı dileklerini içeren mesajının okunması ile devam etmiştir. Türk Loydu Genel Kurul’una İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, TOBB Başkan Yardımcısı ve Türk Loydu Yönetim Kurulu üyesi Halim Mete, GMO Başkanı Nuri Uygur, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak’ın yanı sıra kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyon katılmıştır.
Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu tarafından yapılan faaliyet takdimi ile devam eden genel kurul sırasında bilanço ve denetim raporlarının okuması, görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile 2017 yılı bütçesinin takdimi, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleştirilmiştir.
Konuşmaların ardından yapılan seçim sonucunda Türk Loydu Vakfı’nın Yönetim ve Denetim Kurulları belirlenmiştir. Gemi Mühendisleri Odası’ndan Cem Melikoğlu , Gürsel Yıldız, Gürsel Gürçay, Ferhat Acuner ve Hakan Akyıldız, Türkiye Sigorta Reasurans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nden Atilla Oksay ve Arif Eroğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası’ndan Halim Mete ile İstanbul Sanayi Odası’ndan Atilla Çiftçigüzeli Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu üyeliklerine, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Derya Turgut, Ufuk Teker ve Ali Önder seçilmişlerdir.

Yeni dönemin gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında Cem Melikoğlu Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Atilla Çiftçigüzeli Başkan Vekili, Halim Mete Sayman olarak seçilerek görevlerine başlamışlardır.

Editör: TE Bilişim