The Maritime House ailesi  2019 yılına girdikten hemen sonra  kurumsal kimliğinde bir takım değişiklikler yapma kararı aldı. Türk denizciliğine yeni bir hizmet anlayışı sunmak amacıyla yola çıkan The Maritime House, logosunu yenilediği bilgisini paylaştı.

The Maritime House, tarafından yapılan açıklamada “The Maritime House ailesi olarak 2019 başı itibari ile kurumsal kimliğimizde birtakım değişiklikler yapma kararı aldık. Bu doğrultuda logomuzu da bizi daha iyi yansıtıcağını düşündüğümüzden dolayı yeniledik” denildi.

Bünyesinde Esko Marine, Alpha Marine Consulting Turkey ve Nexus Maritime İstanbul’u barındıran The Maritime House sektöre gemi sistemleri tedarikinden teknik desteğe, tersane temsilciliğinden özel koruma hizmetlerine, armatörler adına survey hizmetlerinden süreç takibine, danışmanlık hizmetlerine kadar çok geniş bir alanda faaliyet gösteriyor. Bu hizmetleri sunarken de kalite ve uzmanlığını ortaya koyuyor. Ayrıca, dünyanın en büyük ikinci, en kaliteli birinci bayrağı olan Liberian Registry’nin Türkiye’deki tam yetkili İstanbul ofisi de The Maritime House çatısı altında bulunuyor.

Editör: TE Bilişim