Sirena MarineAzuree markasının iki modeli Azuree 46 ve Azuree 33C ile CNR Avrasya Boat Show’da

Türkiye’nin ilk ve tek seri yelkenli tekne üreticisi Kıraça Grubu şirketlerinden Sirena Marine, 13-21 Şubat 2016 tarihleri arasında ziyarete açık CNR Avrasya Boat Show’da Azuree markasının iki modeli Azuree 46 ve Azuree33C ile yer alıyor.

Dünya prömiyeri Cannes Boat Show 2013’de gerçekleşen Azuree 46’nın tasarımını ünlü İngiliz yat tasarımcısı RobHumphreys iç tasarımını ise Sirena Marine Tasarım Departmanı gerçekleştirdi. 28 Kasım 2014 tarihinde DesignTurkey 2014 Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Ulaşım Araçları ve Aksesuarları kategorisinde İyi Tasarım ödülü kazanan Azuree 46etkiliyeci performansı ve estetik çizgileriyle keyifli rotalarda konforlu bir şekilde yelken yapmak isteyenler için birebir.

AZURE 33C

Markanın yenilenen Azuree33C modeli, performans ve konforu bir arada sunan ve 2010 yılında 50. Genoa Uluslararası Boat Show’da Barca dell’Anno-YılınTeknesi- ödülü alan Azuree 33ile aynı gövdeye sahip. Şubat 2015 yılındaki CNR Avrasya Boat Show’da dünya prömiyeri yapılan ve Ceccarelli’nin imzasını taşıyan Azuree 33Ctamamen özelleştirilebilen özelliği ile tekne sahiplerine stil, yaşam tarzı ve performans tercihlerine uyan, hayallerindeki tekneyi yaratma imkanı veriyor.

AZUREE 46

Azuree markasının yeni modeli: Azuree 41

Azuree 40’ın yerini alacak Azuree markamızın ara modeli Azuree 41’in dış tasarımı Rob Humphreys’e, iç yerleşimi Tommaso Spadolini’ye ait. Mühendisliğinde ise JIB Design’ın imzası bulunuyor. Azuree 41,2016 yılının ortalarında suya indirilmesi planlanıyor.Boot Dusseldorf 2016 furında lansmanı yapılan yeni modelimiz Azuree 41’in maketini CNR Boat Show sürsince görebilirsiniz. Çizimler ve detaylı bilgiler için standımızda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Editör: TE Bilişim