Haziran ayında kurulan Pearl Naval A.Ş. gemi işletmeciliğinde uluslararası platformda önemli işler yapmak adına filosuna katilacak olan 3 adet kuru yük gemisinin anlaşmalarını Temmuz ayı başında imzaladı.

Pearl Naval; gemi işletmeciliği, gemi kiralama, teknik danışmanlık, finansman çözümleri, sorvey, gemi inşa denetimi gibi ana alanlarda yerli ve yabancı kuruluşlara tam kapsamlı hizmetler vermekte ve çözüm ortaklığı yapmaktadır.

Profesyonel kadrosuyla işletmesindeki gemilere yenilerini eklemek için geniş kontakları sayesinde yerli ve yabanci kuruluslarla temaslarini sürdüren Pearl Naval lng, lpg gibi farklı segmentlerdeki projelerle tecrübeli kadrosuna binaen ilgilenmektedir.

Deniz ve çevre bilincini yükseltmek amacıyla Pearl (İnci) ismiyle dikkat çeken ve bunu sirket politikasinda en ust sirasinda konumlandiran firma gelecek kuşaklara daha temiz bir deniz, doğa bırakmayı görev edinerek bu etmenler doğrultusunda ilgili platformlarda calismalarini sürdürmektedir.

Ayrıca yüksek işletme kalitesini ISO belgesiyle taçlandıran, personel eğitimine önem veren, yururluge girecek olan kurallari ve dunyadaki ticari, ekonomik dengeleri, temel dinamikleri, gelişmeleri yakinen takip eden Pearl Naval sirketi denizcilik piyasalarinin zor gunlerden geçtiği bu donemde düşük gemi operasyon giderleri, farklı opsiyonlari ile yurt dışındaki firmalarin da dikkatini bu kisa zamanda cekmistir.

Sektöre yeni bir soluk getiren Pearl Naval'in, şirket politikasında yer alan başlıca ilkeleri sebebiyle ''temiz deniz, güven, şeffaflık'' ilerleyen günlerde adından sıklıkla söz ettirmesi beklenmektedir.

Editör: TE Bilişim