Partner Teknik’in seçimi yine Arfor oldu 

2009 yılında Autoport Limanı’ndan Libya’ya fabrika inşası için parça taşıması yaptıran Partner Teknik A.Ş., bu yıl da Türkiye’den Libya’ya çimento fabrikası makine ve aksamları taşıması için Arfor ve Autopor’la işbirliği yaptı.

Arkas’ın freight forwarding ve lojistik hizmetler alanında faaliyet gösteren şirketi Arfor ile İzmit’te bulunan terminali Autoport’un birlikte gerçekleştirdiği proje taşımalarına bir yenisi daha eklendi. Partner Teknik, geçen yıl yapılan işbirliğinde gösterilen başarılı performans ve verilen profesyonel hizmet nedeniyle, yeniden Arfor ve Autoport’la çalışmayı tercih etti. Geçtiğimiz yıl Partner Teknik firmasının Libya’da inşa edeceği çimento fabrikasının malzemelerini Autoport’tan yükleyerek Libya’ya ulaştıran Arfor, 2010 yılında da benzer bir taşıma konusunda firmanın tercihi oldu.

En uygun taşıma şekilleri kullanıldı
Nisan ayında Partner Teknik’in Libya’da bulunan çimento fabrikası için Autoport’tan yüklenen makine ve aksamlar Libya’nın El Khoms Limanı’na ulaştırıldı. Malzemelerin taşınmasındaki tüm aşamalar Arfor tarafından en uygun taşıma şekilleriyle organize edildi. Firmanın Adapazarı’ndaki fabrikasında bulunan fabrika malzemeleri TIR ve low-bed treylerle alınarak limana getirildi. Uluslararası standartlarda güvenlik sistemine sahip olan Autoport’ta depolanan mallar daha sonra limanın konusunda uzman ekibi tarafından vinç vasıtasıyla gemiye yüklendi ve El Khoms Limanı’na sevk edildi.
 
 

Editör: TE Bilişim