Oruç Reis Denizciler Kulübü (ODEK), sektöre ve eğitime katkı sağlamak amacı ile 2010 yılında öğrencileri ile buluşacak olan Gaziantep Zirve Üniversitesi Denizcilik Bölümlerini ziyaret etti.

Gaziantep Zirve Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Adnan Kısa, Üniversite Dekanı Sayın Musa Hakan Asyalı ve Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Taner Nakiboğlu ile biraraya gelen ODEK Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizcilik Bölümlerini gezdi, üniversite ve derslerin içeriklerine yönelik detaylı bilgi aldı.

Denizcilik sektörünün temsicilerinden oluşan ODEK üyeleri, görüşmeler sırasında Gaziantep Zirve Üniversitesi Denizcilik Bölümlerine tam destek sunacaklarının sözünü verdi.
 
ODEK’in hangi alanlarda destek sunabileceğinin görüşüldüğü ve detaylandırıldığı ziyarette, ODEK ile Gaziantep Zirve Üniversitesi arasında bir protokol imzalanması kararlaştırıldı.

Görüşmede ayrıca, yeni öğretim yılında, ODEK üyeleri arasında yer alan sektörün tecrübeli temsilcilerinin, Gaziantep Zirve Üniversitesi’nde eğitimler ve seminerleri vererek öğrencilere katkı sağlaması konusu gündeme getirildi.

Ziyaret sırasında ODEK’i temsilen görüşlerini paylaşan ODEK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dalyan, “Üniversitenizin denizcilik sektörümüze, genç ve başarılı denizciler yetiştirecek olmasından bir kez daha heyecan duyduk. Öncelikle denizcilik sektörümüzü temsilen, fakültemizin, tüm vatana ve millete hayırlı olmasını gönülden temenni ediyoruz. Oruç Reis Denizciler Kulübü olarak biliyoruz ki, gelecek nesillerin eğitimine yapılan her yatırım, milletimizin yükselişine bir parça daha katkısı olacaktır. Aydınlanma yolunda emin adımlarla ilerlerken, denizcilik sevdasını yüreğinde ve zihninde taşıyan her öğrenci, Türk Denizcilik sektörünü yüceltecektir. Öyle ki sektörümüz, tüm dünya nezdinde daha iyi yerlere gelecektir. Biz de ODEK olarak tüm inancımızla sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiriz” dedi.


Editör: TE Bilişim