Norex Denizcilik – Makine & Ekipman kiralama Milli Denizaltı projesinde yerini aldı.

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Norex Denizcilik firması , ulaştırmada kullanılan soğutuculu (reefer) konteynerleri mobil soğuk hava deposu olarak ihtiyaç sahibi fabrika ve işletmelere kiralayarak yeni bir girişim başlattı. Konteyner ve makine filosunu her geçen büyüterek sektörde liderliği elinde tutan Norex Denizcilik firması sahibi Onur Çolak ‘’ Türkiye ithalat – ihracat konusunda lokasyonu gereği dünyada önemli bir pazar , ülkemizin bu artısından faydalanarak ekonomimize katma değer üretmek için durmadan çalışıyoruz.’’ dedi.

Son yıllarda savunma sanayindeki yaptığı atılımlarla dikkat çeken ülkemiz yerli denizaltıları için Gölcük Donanma Komutanlığı tarafından Gölcük Tersanesi’nde faaliyetlerini sürdürüyor. 5 blok halinde birleştirilecek olan denizaltılarımızın termo malzemeleri Norex Denizcilik’e ait konteynerlarda ısı kontrolü altında depolanacak.

Soğutuculu konteynerler konusunda çok fazla talep olduğunu belirten firma mühendisi Çağatay İşbilen ‘’ Mobil soğuk hava deposu amaçlı kiraladığımız konteynerler müşterilerimize dış ortamda kullanımı , kurulum gerektirmemesi , kolay kullanılabilirlİği açısından verim kazandırmaktadır. Ayrıca Norex olarak 2018’in başından bu yana makine filomuza kattığımız manlift , forklift , mini iş makinelerimiz ile yelpamizi her geçen gün genişletiyoruz.’’ dedi

Editör: TE Bilişim