Mardaş'tan iki gemi daha

Mardaş- Marmara Deniz Taşımacılığı Japon Tsuneishi Tersanesiyle Karsarmax 2 gemi inşa anlaşması imzaladı.

Marmara Deniz İşletmeciliği AŞ (Mardaş) adına 2 adet 82.100 dwt'lik kamsarmax kuru dökmeyük gemisi sözleşmesi İçdaş Şirketler Grubu 'na ait Susesi Hotel 'de imzalandı.

Kaptan Galip Kendigelen, İçdaş Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Bayram Aslan 'ın önderliğinde daima daha büyük başarılara yolaldıklarına işaret ederek; 'Tsuneishi Tersanesi yetkilileriyle Antalya Belek 'te bulunan grubumuza ait Susesi Hotel 'inde 2 adet 82.100 dwt'lik Kamsarmax kuru dökmeyük gemi kontratlarının imzasını gerçekleştirdik. Böylece toplam yeni inşa siparişimiz 8'e ulaşmıştır. Tsuneishi Tersaneleri'nde inşa edilecek olan 2 adet gemimizin teslim tarihleri 2012'dir' dedi.

Filo 20 gemiye yükselecek

NK klasında olacak gemilerin tam boyu 229 mt., genişliği 32.26 mt. Panama bayrağı taşıyacak olan gemilerin ana makinesi MAN - B&W 6S60MC-C.

Bu yılın ilk aylarında Japon IHI Tersanesi'yle 2 adet 56.000 dwt'lik superhandymax gemi inşa anlaşması yaptıklarını hatırlatan Kaptan Galip Kendigelen, Japon Tsuneishi tersanesi ile yapılan anlaşmanın çok daha güçlü bir filo tesisi adına başarılı bir adım olduğunu, 2020 yılına kadar filonun 20 gemiye yükseleceğini belirtti.

Susesi kongre turizmi için de olanak sunuyor

İçdaş Şirketler Grubu 'nun turistik konaklama tesisleri alanındaki ilk yatırımı olan Antalya Belek 'teki Susesi Hotel 600 toplam oda, 1200 toplam yatak, 15 royal suit, 22 senior suit, 30 bağlantılı oda , 4 özürlü odası , 455 standart oda , 2 villa, 2 kral suit, 24 göl evi, 46 üç katlı suit odadan oluşuyor. Belek 'te denizkıyısında kurulu olan otel tüm hizmet birimlerinin yanında 6 toplantı odasına sahip (2000 max. kapasite). Odalarda, DVD player, televizyon, fax , klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi, bilgisayar, internet , fotokopi, telefon bulunuyor. En büyük salon kapasitesi 1800 pax, Balo Salonu (kapasite 1800 pax ), ve sergi alanlarıyla da kongre turizmi önemli imkanlar sunuyor.

Referans
 

Editör: TE Bilişim