Salih Zeki Çakır'ın Deniz Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettiği KOSDER'de yeni yönetim kurulu başkanı belirlendi.

Dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na oy birliği ile Hüseyin Kocabaş seçildi. 

Başkan seçilen Hüseyin Kocabaş, KOSDER Üyelerine bir mesaj yayınladı.

Mesaj şöyle: 

"Dernek merkezinde yönetim kurulu asil ve yedek üyelerimizin çoğunluğunun katılımıyla yaptığımız olağan yönetim kurulu toplantısında Sayın başkanımız Salih Zeki Çakır'ın istifasıyla boşalan yönetim kurulu başkanlığına şahsım ve başkan yardımcılığı görevine Sayın Burak Akartaş oybirliğiyle seçilmiş bulunuyoruz. Teveccühlerinden dolayı tüm yönetim kurulu asil ve yedek üyelerimize şükranlarımı sunarım. 

Derneğimizin kurucusu olup kuruluşundan bu güne kadar yönetim kurulu başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olup yaklaşan İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri sebebiyle tarafsızlığını korumak adına Kosder Yönetim Kurulu Başkanlığından kendi isteği ile ayrılan ve bunun gibi nice ilkeli davranışıyla bizlere daima örnek olan değerli büyüğüm, abim Sayın Salih Zeki Çakır'a Türk denizciliğine ve sektörümüze ortaya koyduğu yararlı çalışmalar ve sağladığı katkılardan ötürü siz değerli üyelerimiz nezdinde içtenlikle teşekkür ederim. 

Aldığımız sorumluluğun bilinciyle, siz değerli üyelerimize ve Türk denizciliğine destek ve katkıda bulunmayı hedef edinmiş, sorun ve önerilerinizi yakînen takip edip ivedîlikle bunlara cevap verir nitelikte çözüm arayacak ve üretecek, Kosterciliğin mutfağından gelmekte olup sektörü ve sektörün sorunlarını iyi bilen genç ve dinamik yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla gerekli her türlü çalışmayı birlikte yürütecek olmak bizlerdeki sorumluluk bilincini derinleştirip tazelediği gibi bizleri de görev aşkıyla heyecanlandırmaktadır. Bu vesileyle hepinizi en kalbî duygularımla selamlıyorum."

Editör: TE Bilişim