Kkr, Un Ro-Ro'ya 910 Milyon Euro Teklifini Doğruladı
 
KKR, UN Ro-Ro Grubuna Trieste Bidco Denizcilik ve Taşımacılık AŞ aracılığı ile 910 milyon euro teklif ettiğini doğruladı. Teklif 1-5 Ekim tarihleri arasında UN Ro-Ro Grubu içerisinde imzaya açılacak.

ANKARA (ANKA) - KKR, UN Ro-Ro Grubuna Trieste Bidco Denizcilik ve Taşımacılık AŞ aracılığı ile 910 milyon euro teklif ettiğini doğruladı. Teklif 1-5 Ekim tarihleri arasında UN Ro-Ro Grubu içerisinde imzaya açılacak.  Kohlberg Kravis Roberts (KKR) tarafından yapılan yazılı açıklamada, KKR tarafından kurulan Trieste Bidco Denizcilik ve Taşımacılık AŞ'nin, UN Ro-Ro grubunun hisselerinin tamamına 910 milyon euroluk teklif verdiği teyid edildi. Açıklamada, teklifin 1-5 Ekim tarihleri arasında UN Ro-Ro grubunda pay sahibi olan şirketlerin imzasına sunulacağı belirtilirken, "UN Ro-Ro firmasında çoğunluğu oluşturan pay sahibi ortaklar tarafından temsilciler olarak seçilen ve yetki verilen Cüneyt Solakoğlu ve Erol Soylu'na bugüne kadar hiçbir komisyon bedeli ödenmemiştir ve ödenmeyecektir" denildi.

Geçen hafta içinde UN Ro-Ro İşletmeleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy, şirketin çoğunluk hisselerinin KKR satışına ilişkin olarak şu açıklamayı yapmıştı: "Borcumuz harcımız yok, dört senedir kar dağıtımı yapıyor bu gemiler. Bunun için bu milli filonun satılmasına arkadaşlarımla ben kökünden karşıyız. Bu satış yapılamaz. Satış süreci şeffaf değil." (Ankara Haber Ajansı)

Haberler.com

Editör: TE Bilişim