Karadeniz Powership Enerji Gemileri Birleşmiş Milletler Belgeselinde!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından hazırlanan ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayan projelerin anlatıldığı Küresel Eylem Zamanı (Time for Global Action) belgesel serisinde Karadeniz Holding Enerji Gemileri yer aldı.

Uluslararası şirketlerin toplumsal kalkınma hedeflerine destek olan projelerine yer verilen belgesel serisinin bu bölümünde iştirakimiz Karpowership temiz ve satın alınabilir enerji konusu ile yer alıyor. Belgeselde, Enerji Gemilerimizle Gana’ya sağladığımız katma değer, ekonomik ve sosyolojik boyutlarıyla ele alınıyor. Enerji Gemilerimizle gittiğimiz ülkelere elektrik götürerek, toplumların kalkınmasına nasıl bir katkı sağladığımızı bakanlık yetkililerinden elektrik iletim kurumuna, balıkçılardan yerel halka kadar farklı kesimlerin görüşlerine yer veriliyor.

İlk gösterimi 22 Ocak’ta Bloomberg TV’de gerçekleşen belgeselin tekrar yayını 29 Ocak’ta gerçekleşecek, ayrıca Bloomberg TV ağında yer alan tüm yerel televizyon kanallarında gösterilecek. Belgesel www.bloomberg.com üzerinden de izlenebiliyor.

Editör: TE Bilişim