ISGEM'den Koreli Tersaneler ve Üreticilerle Yeni İş birliktelikleri...

ISGEM Group, Kore'li Dünya çapındaki büyük firmalardan Samkang S&C-M&T Shipyards, JeonJin Entech, Marine Stellar ve ExhClean firmaları ile NB, retrofit, repair, Oil & Gas Plant, Marine Scrubber Systems, Engineering, Column Internals-Production, ''Open-Close Loop+Hybrid Type alanlarında işbirlikteliği anlaşmalarıı imzaladı.

ISGEM kurucu ortağı Mühendis Gürhan Burak Alkoç; "Gönlümüz İstanbul'daki Expo fuarında ama yeni hedeflerimiz doğrultusunda kardeş ülke Kore'ye demir attık" dedi...Alkoç şunları söyledi:" Üretim, satış, servis ağı, eğitim, yedek parça gibi konuları da kapsayan anlaşmalardan firmaların karşılıklı olarak memnun oldukarını gördük. 20 yıldır bu coğrafyada birçok kez ilkleri başardık ve çok güçlü temeller attık.İşin özü işinizi severek yapmak ve çok çalışmak...Hedefimiz, bu teknolojileri Türkiye'ye getirerek know-how'ı oluşturup, kazandırmak, üretim bandı oluşturmak, millileştirmektir."

Ülkemizde yeni istihdam olanaklarına katkı sağlayacağını ve bu durumun kendileri için heyecan verici olduğunu belirten Alkoç; ayrıca üzerinde çalıştıkları farklı projeler olduğunu ve gidişattan memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Kore gemi işletmecileri birliğinin geleneksel toplantı davetine de iştirak eden ISGEM heyeti, iş hacimlerini karşılıklı olarak artıracaklarına inandıklarını açıkladılar. Uzakdoğuda doğru yatırımların, birlikteliklerin denizcilik dışında farklı bir sektöre gireceklerinin de sinyallerini verdiler.

Editör: TE Bilişim