Hidrodinamik Tersanesi Kurumsal Gelişim Eğitimlerinde Türk Loydu’nu seçti

42 yıldır uluslarası çapta gemi inşa ve tamir hizmeti vermekte olan  köklü kuruluş “HİDRODİNAMİK GEMİ SAN. VE TİC. A.Ş” kurumsal kimliğini daha da güçlendirmek ve sektöre yenilikçi çözümler sunmak  amacıyla 2017  yılını çalışanların gelişim yılı ilan etti.  

Sadece yöneticilerini değil tersane çalışanlarını da eğitimlere dahil etme kararı alan Hidrodinamik Tersanesi eğitim partneri olarak da Türk Loydu’nu seçti. Türk Loydu’nun “Genel Katılıma Açık” veya “Kuruluşa Özgü” olarak sunduğu “Kurumsal Gelişim Eğitimleri”; yöneticilerin ve çalışanların  performaslarına yaptığı olumlu katkılar nedeniyle sektör  tarafından tercih ediliyor.   

Öğrenciler tarafından tasarlanan Türkiye’nin ilk Hidrojen Teknesi olan Martı’nın üretimine de destek vermiş olan ve gelişime yönelik yaklaşımları ile  sektörün takdirini kazanan Yönetim Kurulu Başkanı Asuman ÖZER;  

“Türk Loydu’na teknik eğitimlerde olduğu kadar  kurumsal gelişim eğitimlerinde de güveniyoruz.  Türk Loydu’nun referanslarında 200’den fazla Ticaret ve Sanayi Odasına eğitim vermiş olduğunu görünce;  Türk Loydu varken başka bir eğitim kuruluşu aramaya gerek duymadık ve 2017’de gerçekleştirmeyi  planladığımız  tüm teknik ve kurumsal gelişim  eğitimleri  için Türk Loydu’nu seçtik” dedi.  

Tersane çalışanlarına yönelik olarak, Kaza Kök Neden Analizi ile başlatılan Türk Loydu eğitimleri  

  • Zaman Yönetimi 

  • Motivasyon ve Stres Yönetimi 

  • Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi 

konu başlıkları ile devam edecek.  

Editör: TE Bilişim