Hepimizin Odası Hareketi Marmarisli Denizcilerle Buluştu

Tamer Kıran ve ekibi Bodrum – Marmaris ziyaretleri kapsamında Marmaris Blue Bay otelde Marmarisli denizciler ile bir araya geldi. Toplantıya 100’e yakın denizci katıldı.  İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri için birlik halinde hareket eden Hepimizin Odası hareketi temsilcileri, Başkan adayı Tamer Kıran liderliğinde Bodrum ve Marmarisli denizcilerle bir araya geldi.

Bodrum tersaneler bölgesindeki denizcileri ziyaret eden Tamer Kıran ve ekibi, Bodrumlu denizcilerin problemlerini dinledi. Samimi bir havada geçen görüşmelerde Bodrumlu denizciler, bu ziyaretlerin sektörel problemlerin giderilmesi konusundaki inançlarını artırdığını dile getirdiler.

Marmaris Blue Bay Otelde gerçekleşen toplantıyla başlayan, bölge firmaları ve denizcilerini ziyaretle devam eden buluşma, Marmarisli denizcilerin büyük ilgisine sebep oldu.

Toplantının açılış konuşmasında hareketi, amaçlarını, vizyonunu ve kendini tanıtan Tamer Kıran, denizcilerin zor günleri geride bıraktığını, yeni bir heyecan ve azimle tüm sorunlara çare bulacak direnci harekete teveccüh gösteren denizcilerin sayesinde oda seçimlerine yansıtacaklarını dile getirdi.

Kıran, "Odamızın yenilenmeye, tazelenmeye, yeni bir bakış açısına ihtiyacı var. Biz gücümüzü tabandan alıyoruz. Üyeler bizim en öncelikli sorunumuz ve konumuzu olacaktır. Nitekim tabandan uzaklaştıkça sektörden de kopuyorsunuz. Kaynaklarımızı adil kullanılacağını, korunacağını ve tabana yayılacağını taahhüt ediyoruz. Taban önemli dediğimiz için yönetim kurulu toplantılarımızı üç ayda bir farklı şubemizde yapacağız. Bugün nasıl sizleri dinlemek için uzak-yakın, büyük-küçük demeden kapı kapı geziyorsak; yarın da bütün sorunların halledilmesi için sizinle birlikte de gerekli bütün kapıları çalacağız. Kendi önceliklerimizi sektörün önceliği olarak sunmayacağız." dedi.

Toplantı ve ziyaretlerde Marmarisli denizciler sektörün sorunlarını dile getirerek, çözüm arayışlarında Hepimizin Odası Hareketi'ne tam destek vereceklerini vurguladılar.

Program sonunda Marmaris Marina ziyaret eden Tamer Kıran, buradaki denizciler ile sohbet ederek bölgeden ayrıldı.


 

Editör: TE Bilişim