GEMPORT'tan vakfa otomobil hediyesi

TÜRKİYE'nin ilk özel konteynır limanı olma özelliğini koruyan Gemlik Liman ve Depolama A.Ş. (GEMPORT), Gemlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Hyundai Starex marka ful otomatik çok kullanışlı araç hediye etti.

Tören Yapıldı

Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, Müftü Yusuf Şahin'in yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Müzeyyen Eroğlu ile GEMPORT Genel Müdür Yardımcısı Şemsettin Kök ve vakıf yönetim kurulu üyelerinin katıldığı otomobil devir teslim töreni Hükümet Binası önünde yapıldı.

Kaymakam Mehmet Baygül'ün Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın emrinde kullanılacak bir otomobil olmaması yönündeki taleplerine karşılık 30 bin YTL değerindeki bu aracı GEMPORT adına alarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına hibe ettiklerini açıklayan Müdür Yardımcısı Şemsettin Kök, devlet dairelerine bundan önce olduğu gibi bundan sonra da maddi ve manevi yardımların süreceğini söyledi.

Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül'de, GEMPORT'un daha önce de Spor Salonuna kondisyon aletleri aldığını hatırlatarak, bu bölgede kazanan firmaların, bu bölgeye yönelik yatırımlarını memnuniyetle takip ettiklerini ifade etti. Şemsettin Kök'ten otomobilin anahtar ve ruhsatını alan Mehmet Baygül, bu araçla yardıma muhtaç, yaşlı, özürlü ve yatalak vatandaşlara hizmet götürüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Faruk DÂĞDELEN/Hürriyet BURSA

Editör: TE Bilişim