Türk Denizcilik ve Gemi Finansmanı Konferansı 28-29 Kasım’da İstanbul’da yapılacak

Lloyd’s Shipping Economist dergisi tarafından ikinci kez İstanbul’da düzenlenen Türk Denizciliği ve Gemi Finansmanı Konferansı, 28-29 Kasım günlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

İMEAK Deniz Ticaret Odası kasım ayı olağan meclis toplantısında, Meclis Katip Üyesi İdil Baran tarafından yapılan açıklamada, Türk Denizcilik ve Gemi Finansmanı Konferansı’nın,  28-29 Kasım tarihlerinde Hyatt Regency Hotel’de yapılacağını ifade etti.

Baltic Exchange Başkan Yardımcısı Michael Drayton’un başkanlık edeceği konferansta Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Roder Genel Sekreteri Cumhur Atılgan, Denizcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İdil Baran, Cerrahgil Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Cerrahoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, Geden Line Genel Müdürü Tuğrul Tokgöz, Torgem Gemi İnşa San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Torlak konuşma yapacak.

Konuşmacılar, dünya ve Türk denizciliğinin geleceği, Türk armatörlerinin kuru dökme yük, tanker, konteynerli taşımacılık ve Ro-Ro taşımacılığı alanlarında karşılaştıkları sorunlar ve beklentiler, denizciliğin daha etkin şekilde finans kaynaklarına kavuşmasının çözüm yolları, gemi inşa ve liman sektörünün küresel değerlendirmedeki yerleri ve rekabet durumları gibi konuları ele alacak.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim