EMES’ten gemilere on-line takip

EMES’in yeni interaktif sefer takip programı sayesinde, EMES hatlarında çalışan gemilerin tüm seferlerini takip etme ve en uygun servisi seçme imkânı doğuyor. Program, kullanıcılarının iç koordinasyon yükünü hafifletiyor

EMES’in yeni sefer takip programı, www.emes.com.tr web adresindeki “Hatlar ve Programlar” linkinden bilgisayara indirilerek kullanılabiliyor. Programla müşteriler, güncel sefer bilgilerine daha hızlı ve kolay ulaşabiliyor. Gemi-sefer alternatifleri de farklı ihtiyaçlara göre seçilerek, incelenebiliyor. Program, iki liman arasında servis arama, seçilen limana uğrak yapacak seferleri listeleme, servis bazında gemi programlarını görüntüleme ve gemilerin günlük pozisyonlarını izleme imkânı sunuyor.

Tüm alternatifleri görmek mümkün

Programda günlük gemi pozisyonları kriteri altında, seçilen bir geminin yakın geçmişte uğrak yaptığı limanlar, şu an bulunduğu liman ve kalkışından sonra uğrayacağı limanların bilgisi sunuluyor. Ayrıca arama kriterinde gemilerin detayları, tehlikeli madde taşıma ve lokasyon bazında ekipman kısıtlarına dair bilgiler de yer alıyor. Kullanıcılar, isteğe göre tüm sorgulardan elde edilen verileri excell formatında rapor alabiliyor, sorgu sonuçlarını sistemden istedikleri e-posta adresine pdf dosya olarak gönderebiliyorlar.

EMES, gemi programlarının dinamik bir şekilde sorgulanmasına olanak sağlayarak müşteriler ile interaktif bir iletişim platformu oluşturmayı hedefliyor. Müşterilerin tüm alternatifleri bir arada değerlendirmesi ve bu sayede taşıma zamanlarını en uygun biçimde ayarlayıp, tedarik zinciri yönetimlerini daha verimli bir şekilde gerçekleştirmeleri mümkün hale geliyor.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim