DTO İZMİR ARTIK İNTERNETTE…

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin web sitesi www.dtoizmir.org, Kasım ayından itibaren yayın hayatına başladı.  Üyeler, web sitesinden, DTO İzmir Şubesi’nin faaliyetleri, hizmetleri ve sektörle ilgili konuları yakından takip etme fırsatını bulacaklar.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin web sitesi, çalışmaların sonuçlanmasının ardından denizcilere ‘merhaba’ dedi.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Géza Dologh, teknolojinin her geçen gün geliştiğini, DTO İzmir Şubesi olarak günün imkanlarından yararlanmak istediklerini belirterek, Odanın web sitesinin olması gerektiğine karar verdiklerini söyledi. 

İstanbul, Marmara. Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası’nın İstanbul’da bir web sitesi olduğunu, ancak buradan yerel çalışmaları yansıtamadıklarını dile getiren Dologh, “Sitemizin bu eksikliği gidereceğine inanıyoruz. Sektör ile ilgili yönetmelikler, kararlar, kanunlar ile Odamızın gerçekleştirdiği kurslar, üyelerimizi ilgilendiren her çeşit faaliyetler, çalışmalar ve etkinlikleri artık sitemizden takip edebileceksiniz. Geliştirme çabalarımızın sürdüğü sitemizden ilerleyen zaman içinde üyelerimiz kendilerine ait aidat borçlarını da görebilecekler. Ayrıca, üyelerimizin görüşlerine sitemizde yer vermek istiyoruz. Gönderilen köşe yazıları, Yayın Kurulumuz tarafından onaylandıktan sonra “Üyelerimiz Diyor ki” bölümünde yayımlanacak” diye konuştu.

Dologh ayrıca, İzmir’de Deniz Ticaret Odası’nı denizcilik ve deniz ticareti konusunda bir referans noktası haline getirdiklerine inandıklarını, web sitesinin de bunun en son örneğini teşkil ettiğini sözlerine ekledi. 

Kaynak: Nuran Can/İzmir

Editör: TE Bilişim