İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı (DEFAV) 22. Dayanışma Gecesini gerçekleştirecek.

İTÜ  Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı (DEFAV) 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde 22. Dayanışma Gecesini gerçekleştirecek.

Sanatçı Fatih Erkoç’un sahne alacağı Yardım Gecesinde sunumu Savaş Karakaş yapacak.

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan (DEFAV) yapılan açıklama ise şöyle:

“1995 yılında kurulan vakfımız, mezunlarımızdan muhtaç durumda olanlar ile eş ve çocuklarına, sağlıkve eğitim yardımı yapmak, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerine burs vermek, mezun olanlardan akademik kariyer yapmak isteyenlere akademik burs ve mali imkânlar sağlamak amacıyla kurulmuş ve sizlerin maddi ve manevi destekleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vakfımız kuruluşundan bugüne;

- 2,732 kişiye akademisyen bursu,

- 2,716 kişiye sosyal yardım ve

- 3,709 öğrenciye burs yardımı olmak üzere

Toplamda 9,157 kişiye burs/destek sağlayan ve iştirakimiz vasıtası ile işletmesini yaptığımız Öğrenci Yurdunda 400 civarında öğrencimizin en iyi koşullarda barınmasını temin edilmektedir. Tüm bu hizmetleri Denizcilik Camiamızın bize vermiş olduğu güven, maddi ve manevi desteklerle gerçekleştirdik. Giderek artan burs ve yardım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bu gün çok daha fazla katkınıza ihtiyacımız bulunmaktadır. Yardım Gecemizin maliyetini karşılamak ve yukarıda belirtilen ulvi görevlerimizi yerine getirmek üzere sektörümüzün değerli temsilcilerine Sponsorluk alternatifleri sunmuş bulunuyoruz. Sponsorluk ve davetiye satın almak için 0216 447 44 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardımlaşma Vakfı (DEFAV) Yönetim Kurulu.

Editör: TE Bilişim