Ambarlı Limanı'nda römorkör ve pilotaj hizmetleri veren ve Altan Köseoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Ambarlı Römorkaj ve Pilotaj A.Ş (ARPAŞ) 10 yılını kutluyor.

Yarın saat:19:00'da Ambarlı Hizmet Binası'nda verilecek olan kokteyl ile başlayacak 10. Yıl kutlama yemeğinde, denizcilik sektörününden üst düzeyde katılımın olması bekleniyor.

Bundan 10 sene önce, Ambarlı limanlar bölgesindeki bütün terminallerin ortaklığıyla kurulan Ambarlı Römorkaj ve Pilotaj A.Ş (ARPAŞ) müşterilerine verdiği yüksek hizmet standartı ile büyük beğeni topluyor.

ARPAŞ'ın güven, yüksek verimlilik ve kalite sağladığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Altan Köseoğlu, "Altaş Grubu, limanların kendi kurduğu Arpaş’la hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadan, mükemmel bir tarzda pilotaj ve römorkaj hizmeti alıyor. Türkiye’de pilotaj ve römorkaj hizmetleri özel sektörün belli şartlarda üstleneceği hizmetler haline getirilmiştir. Fakat başlangıç noktası bu hizmetin limanlar tarafından yapılması tarzındaydı veya yapabilecek bir kuruluştan satın almak suretiyle sürdürülecekti. Bu düzenleme devreye girdiğinde Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin (TDİ) İzmit Körfezi’nde römorkaj ve pilotaj hizmetleri sürüyordu. Ambarlı bölgesinde 10 yıldır verdiğimiz kaliteli hizmet anlayışlı ve müşteri menmuniyetini ön planda tutucu çalışmalarımız ile kendimizi yenileyerek devam edecektir" dedi.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim