Almanya’nın Bremen şehrinde kurulan Box Logistics GmbH, konularında uzman ekibi ile Almanya’ya ihracat ya da Almanya’dan dünyanın herhangi bir noktasına ithalat yapmak isteyenler için özel freight forwarding hizmeti sağlıyor.

Taşımaya yönelik her türlü taleplerin müşteri ve çözüm odaklı bir yaklaşımla karşılanması amacıyla Almanya’nın Bremen şehrinde kurulan Box Logistics dünya genelinde hizmet verecek.

Almanya’dan Türkiye dahil olmak üzere dünyanın herhangi bir noktasına ve Türkiye’den Almanya’ya taşımacılık konusunda Arkas’ın sahip olduğu hizmet ağını kullanarak lojistik çözümler geliştiren firma, özellikle Türkiye için bu anlamda özel hizmetler sunuyor. Bunların arasında denizyolu taşımaları LCL/FCL (grupaj ya da komple konteyner taşımaları) konteyner ve genel kargo taşımaları, ön ve son taşımalar, gümrüklü depolar da ürünlerin işlenmesi ve depolanması ve katma değerli hizmetler yer alıyor.

Almanya ile ticaret yapanların çözüm ortağı olacak
Almanya Türkiye dış ticaretinde önemli yere sahip. Bu anlamda ihracatçı ve ithalatçılar için Almanya'daki Arkas şirketi Box Logistics uygun bir çözüm ortağı. Almanya'dan ağırlıklı olarak kara ulaşım araçları, değişik sanayi kollarında kullanılan makine ve cihazlar, elektrikli ve enerji üreten makine ve cihazlar ithal edilirken, Türkiye'den Almanya'ya ihraç edilen ürünler arasında giyim eşyası ve aksesuarlar, kara ulaşım araçları, tekstil elyafı ve mamulleri, sebzeler, meyveler ve mamulleri bulunuyor.
Editör: TE Bilişim