Düzenli hat taşımacılığı hizmeti veren Arkas Line, Akdeniz, Karadeniz ve Batı Afrika’da bulunan acenteleri ile düzenli toplantılar gerçekleştiriyor.

Müşterilere daha verimli hizmet vermek, acenteler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, bilgi paylaşımını artırmak ve fikir alışverişi yapmak amacıyla organize edilen bu toplantılardan sonuncusu Kasım ayında İstanbul Plaza Otel’de düzenlendi.

100 kişinin biraraya geldiği toplantının açılış konuşmasını Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arcas yaptı.

Ardından Arkas Line Genel Müdürü Can Atalay 2012 yılı faaliyetleri ve 2013 hedefleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Arkas Line’ın yeni başlattığı Batı Afrika servisi kapsamında Nijerya, Gana ve Fildişi Sahili’ndeki acentelerinin ilk defa katıldığı toplantıda her bir temsilci kendi ülkelerindeki ticari faaliyetler hakkında genel sunumlar yaptı. Üç gün süren toplantılarda Arkas Line acenteleri, satış-pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, girdiği yeni pazarlarda da yer edinmek konusundaki hedeflerini yineledi

Editör: TE Bilişim