Denizcilerin yıpranma hakkının ellerinden alınmasının üzerinden geçen yaklaşık dort bucuk senelik zaman içerisinde sivil toplum örgütlerinin , sendikaların, odaların ve siyasetin kayıtsız kalmasına muteakip bendeniz ve bir kaç arkadaşımız yazılı basında ,

Denizcilerin yıpranma hakkının ellerinden alınmasının üzerinden geçen yaklaşık dort bucuk senelik zaman içerisinde sivil toplum örgütlerinin , sendikaların, odaların ve siyasetin kayıtsız kalmasına muteakip bendeniz ve bir kaç arkadaşımız yazılı basında , internet gazetelerinde beş on  yazı yazdık. Bu yazılar okundu desteklendi. Ama hepsi o kadar.

Siyaset boyutunda sadece (benim bildiğim kadarı ile) bir milletvekili ilgilenir gibi oldu ama o ugraşında sonu gelmedi.

Baktık olmuyor imza kampanyası açalım dedik. Change.org da açtığımız imza kampanyasında 6500 imzalara vardık . Şimdi yapmamız gereken bu imzaları hükumetin  yetkili kurumlarina gorsel basin araciligi ile sunmak.

Bugun denizciyim diye övünen  geldiği yerlere denizci sıfatı ile gelenler ben dahil bilmeliyiz ki  “Denizin Emekçileri” olmasa hiç birimiz ne taşıdığımız toplumsal statüye ne de o statülerin bize verdiği role sahip olamazdık. Tüm bunları  dört buçuk sene önce yıpranma hakkı elinden alınan insanlara  borçluyuz ve borçlu kalmaya devam edeceğiz.

Sözü uzatmadan, aşağıdaki linkte toplanan imzaları  Sayin Bakan Faruk Celik e gereği için arz ederiz.

Sevgiler herkese,

Kemal Murat Guler

https://www.change.org/petitions/denizcilere-y%C4%B1pranma-haklar%C4%B1-geri-verilsin-denizcileriny%C4%B1pranmahakk%C4%B1-isggmd?share_id=HRktXoCjbd&utm_campaign=friend