Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde Ankara’da bu yıl ilki düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinin üçüncü gününde imza günü, halk oyunları ve tiyatro gösterimiyle fuara renk kattı.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinin üçüncü gününde, Haliliye Belediyesi fuardaki programlarını aralıksız devam ettirdi. Programlar kapsamında, Haliliye Belediyesi Halk Oyunları takımının gösterimde bulundu. Fuara katılan vatandaşlar, büyük beğeniyle izledikleri halk oyunları ekibini telefonlarıyla da kayıt altına aldı.

İmza gününe ilgi büyük oldu

Şanlıurfa 22. Dönem Milletvekili Mehmet Atilla Maraş’ın kaleme aldığı “Rüya Şehit Urfa” adlı kitabın imza günü de, Haliliye Belediyesi tarafından düzenlendi. Milletvekili ve Yazar Maraş, standa gelen vatandaşlara imzaladığı kitabını hediye etti.

Bizim zamanımızda Urfa sahnelendi

Öte yandan, fuarın üçüncü gününde son olarak Mustafa Acar’ın yazdığı, Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Abdulkadir Kırıcı’nın oynadığı “Bizim Zamanımızda Urfa” adlı tiyatro gösterimi, izleyenleri hem kahkahaya hem de hüzne boğdu. Yaklaşık bir buçuk saat süren tiyatro gösterimi, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Kaynak: iha