Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 36 personel ve 9 temizlik aracı ile birlikte ilçeye bağlı mahallelerde ilaçlama çalışmalarına erken başladı.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haşerelerle mücadelenin en önemli evresi olan larva döneminde çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların yaz aylarında rahat yaşam koşullarına ulaşmasını hedefliyor. Vektörle mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl gösterdiği başarılı çalışmayla vatandaşların takdirini toplayan ekipler, bu yıl da kolları erken sıvadı. Haşereyle mücadelede en önemli evre olan larva döneminde haşerelerin üremelerinin önüne geçmeyi hedefleyen ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi, evleri, mağaraları, ahırları ve iş yerlerini haşerelere karşı ilaçlıyor. İlaçlama ekibi, sezon boyunca ilçe genelinde haşerelere karşı mücadele ederek, Eyyübiye’deki vatandaşlara huzurlu bir yaz dönemi yaşatmayı hedeflediğini bildirdi.
Kaynak: iha