Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yakakent ilçesinde belediye tarafından yapılan kafeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında denizinin temizliğiyle ve berraklığıyla akla gelen ilçelerden birisi olan Yakakent’te yatırımlarına devam ediyor. İlçede liman içindeki alanda çevre düzenleme, peyzaj ve park yapımı çalışmalarının tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde de Yakakent halkının ve turistlerin sahilde güzel vakit geçirmelerine ve dinlenmelerine olanak sağlayacak kafeyi açarak ilçeye kazandıracak.

Samsun’un her ilçesinde turizme kazandırılabilecek değerleri ortaya çıkardıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yakakent deniziyle meşhur şirin bir ilçe. Ama liman içine bu zamana kadar gereken önem gösterilmemiş. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılında görevi devraldığımızda buranın çehresini değiştireceğimizi söylemiştik. Şimdi o sözümüzü yerine getirmiş bulunmaktayız. İlçe ekonomisine ufak da olsa katkı sağlayacak, küçük ve şirin bu kafe ziyaretçilerin unutamayacağı anılara ev sahipliği yapacak. Yaz aylarında gençlerimizin yeni mekânı burası olacaktır. Burada yaptığımız çevre düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları, park alanları ve kafenin Yakakent’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kaynak: iha