Estetik Koçu Didem Özkan, burun estetiği konusunda uyarıda bulunarak, “Değişen burun tüm hayatınızı değiştirmesin” dedi.
Estetik ameliyat denince ilk akla gelen burun estetiği ameliyatları olduğunu dile getiren Estetik Koçu Didem Özkan, “Özellikle ameliyat sonrası yüz ifademize olan etkisi sebebiyle kendimizde de müthiş bir değişimin yaratıcısı oluyor. Burnumuzun ucunda sivilce çıktığında bile iyileşene kadar tüm dikkatimiz burada olmuyor mu? Kendi kendimize farkettiğimiz yada çevremizden gelen yorumlar bile çok önemli oluyor. Haliyle burunda yapılan en ufak bir değişiklikte tüm ifademizi etkiliyor” diye konuştu.
“Ünlü sanatçılardan Barbara Streisand ve Jean Reno’nun burnunda sivilce çıkıp çıkmadığını bilemem ama; birçok kişi tarafından burunları ile ilgili eleştiri almışlardır. Ancak, değişim istemedikleri açıkça belli ve yüzlerinin en büyük karakteristik özelliğini burunları belirliyor” diyen Estetik Koçu Didem Özkan; “Gördüğünüz gibi burnunuz ünlü olmanıza engel değil. Peki, siz hiç düşündünüz mü? burun ameliyatı olursam bu değişikliğe hazırmıyım yada, ben bu değişiklikten ne bekliyorum? Aslında verilmesi gereken en önemli karar bu. Burun estetiği ile ilgili aklınıza kurt düştüğünde YouTube videoları izleyip bloglar okuduğunuz bir sürece başlıyorsunuz. Öncesi-sonrası fotoğraflar, ünlülerin burunlarının kendinize yakıştırılması gibi süreçlerle oyalanarak bu önemli karar noktasını çoktan kaçırmış oluyorsunuz. Ben sizlere, bu dipsiz kuyudan nasıl kurtularak kendi burnunuza odaklanmanız gerektiği konusunda yardımcı olacağım. Aslında keyifli bir değişim sürecinde, heyecanlı bekleyişin ilk adımlarını birlikte atacağız. Neler mi yapacağız? Burun estetiği ameliyatları ile ilgili merak ettiğiniz sorular ve süreç ile ilgili tüm detayları birlikte planlıyor olacağız. Artık hepsi çok kolay. Öncelikle, değişen burnunuz, tüm hayatınızı değiştirmeyecek bunu asla unutmayın. Bu arada burnunuzda oluşan aşırı bir değişim elbetteki görünüşünüzü çok etkileyecek ve bu yüzden yüzünüze uygun doğal görünen bir burun sizi her zaman daha mutlu edecektir” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha