PELİKAN SHIPBROKERS'A UYARI CEZASI

DTO Ağustos ayı Makrobet olağan Meclis toplantısında "Türk Denizcilik Sektöründe hizmet veren kuruluşlar hakkında mail yoluyla asılsız iddialarda bulunma" suçundan dolayı Deniz Ticaret Odası Meclisi; Pelikan Shipbrokers firmasına UYARI cezası verdi.

Pelikan Denizcilik yabancı firmalara Türk Armatörü ve Gemileri hakkında asılsız ve kötüleyici mailler atmasından dolayı Deniz Ticaret Odası tarafından disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Yücel; "Pelikan Denizciliğin mail yoluyla Türk Denizcilik sektöründe hizmet veren kişi ve kuruluşlar hakkında asılsız iddialar ve hakaretler içeren mesajlar göndermesi üzerine Deniz Ticaret Odası Disiplin kurulu soruşturma açmış, soruşturma sonucunda Pelikan Denizciliğin savunma yapmaması ve Hukuk kuruluna konu ile ilgili bilgi vermemesi üzerine, şirkete UYARI cezası verilmesi kararlaştırılmış" dedi.

İlgili komite üyesi ve Türk Loydu Başkanı Prof.Dr. Yücel Odabaşı konu ile ilgili şu açıklamada bulundu,"Pelikan denizcilik Yetkilisi Meltem Aydın'ı konu ile ilgili savunma yapması için 14 Temmuz'da davet ettik ancak kendisi bu toplantıya gelmedi. Komitenin Pelikan Denizciliği uyarılması konusunda karar alarak DTO Meclisine sunduk" dedi.

Deniz Ticaret Odası Meclisinde yapılan oylama sonucunda Pelikan Denizciliğe UYARI CEZASI verildi.

DenizHaber'in Açıklaması:Pelikan Denizcilikle ilgili olarak haber yapılırken yanlışlıkla Merkezi İzmit'te bulunan Pelikan Shipping'in logosu kullanılmıştır. Bu hatamızdan dolayı kendilerinden özür dileriz...

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim