DenizHaber Okuru Olumlu Bulmadı

DenizHaber okurları; DTO'nun Kıbrıs'a denizcilik fakültesi açmasını denizciliğimiz açısından az farkla da olsa olumlu bulmadıklarını verdikleri oylarla gösterdiler.

Toplam 1436 farklı ip'den oy kullanılan ankette oy dağılımı şu şekilde oldu:

 

Soru: DTO'nun Kıbrıs'ta Denizcilik Fakültesi açmasını denizciliğimiz açısından olumlu buluyor musunuz?

Cevaplar:

  • 640 Oy: Olumlu Buluyorum (%44.57)
  • 747 Oy: Olumsuz Buluyorum. (%52.02)
  • 49 oy: Fikrim Yok (%3.41)

DenizHaber anketleri kullanıcı bilgisayarlarının ip bilgilerini kaydederek aynı ip numarası ile birden fazla oy kullanılmasını engelliyor. Bu şekilde oy kullamıldığında kullanılan oy mükerrer sayılıyor.

Ankete bırakılan yorumlar ise şu şekilde:

ahmet
gönderdi: 1-Apr-2007 22:23
sitedeki biyorumu alıp aynen yapıştırıyorum yorum yazma gereği bile duymadım çünkü bu cümleler her şeyi açıklıyor;DTO kurslara yaptığı maddi yardımı mevcut üniversitelere yapsa kapasiteyi arttırsa veya yeni denizcilik üniversiteleri kursa sizce daha kaliteli denizciler yetişmezmi..eğer cevabınız evetse şunuda sorgulayınız, neden kıbrısa gidip üniversite acılıyorda Tüdev bir üniversiteye bağlanıp fakulte yapılma yoluna gidilmiyo..cevap basit o zaman DTO nun yerine YÖK ün borusu ötecek.Ucuz insanlar yetiştirilemeyecek...
  
okan öngören
gönderdi: 1-Apr-2007 17:10
denizcilik egitimi adına yapılan bişe oldugu için olumlu bakmak lazım..
 
C.SEÇKİN MENGEÇİN
gönderdi: 31-Mar-2007 19:50
DTO kıbrısta tabii açsın ama kendi ülkemizde milyonlarca genç yüksek öğrenim sınavına girerken gereken şartların oluşmasına katkı yapılarak uluslararası kalitede ve her kademede eğitimli gemi adamı yetiştirecek alt yapıya katkı yapmalı taşın altına elini koymalıdır.ÖNCE ÜLKEMİZİN HER TARAFINA DENİZCİLİK OKULU ACMALIDIR.
  
emre evren yurtseven
gönderdi: 28-Mar-2007 16:16
yorumsuz
  
mayk
gönderdi: 27-Mar-2007 21:11
çok kötü

 

Editör: TE Bilişim