Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü, denizde acil müdahale ve yardım konularında denizcilerin ücretsiz ulaşacağı 0800 211 66 66 acil hattı servise soktu.

Konu ile ilgili DenizHaber.Com'a özel açıklamada bulunan Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürü Kaptan Salih Orakcı;

"Kıyılarımızda ve Türk Boğazlarında güvenli seyri temini ana görev olarak benimsemiş olan Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü, bu konuda bir yeniliğe daha imza atarak ücretsiz ihbar hattını devreye sokmuştur.

Ücretsiz olan 0800 211 66 66 bu özel bildirim numarası tüm deniz fenerlerimizin gövdelerinde bulunacak, fenerlerimizin ışığının hiç sönmemesi ve denizcilerimizin huzurlu ve güvenli seyir yapabilmeleri için 24 saat 7 gün boyunca personelimiz tarafından dinlenecektir.

Bu bildirim numarasını arayan her denizci, her vatandaşımızın ihbarı dikkatle değerlendirilecek, en kısa sürede gerekli işlemler ifa edilecektir. Değerli denizcilerimizin ve vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetlerinin bilincinde olan Genel Müdürlüğümüz hizmetlerin daha etkin, Türk denizlerinin daha güvenli olması için elinden gelen tüm gayreti göstermektedir." dedi.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim