Ağır Ceza Reisi Hakkı Şen

Hakkı Şen adıyla denizcilik sektöründeki herkese gönderilen e-postalarda sitemiz yazarlarından Kaptan Cahit İstikbal'in "Ağır biçimde mahkum edildiği" yazılıyor.

E-Postada şöyle deniliyor:

"Vira Haber, Cahit İstikbal’i, kendisi korsan, sahibi gizli, işleri illegal denizgazetesi.com sitesinden yaptığı aktarma “haberlerle” Vira Haber’i, şahsen genel yayın yönetmenimiz Hakkı Şen’i, DTO’yu ve şahsen de Metin Kalkavan’ı lekelemeye dönük yayın yaptığı için ağır biçimde mahkum eden iki yazıyı üst üste yayınladık. "

DenizHaber.Com olarak basın özgürlüğünü hedef alan, kişileri hedef alan bu gibi karalama kampanyalarını yanlış buluyor ayıplıyoruz. Kamuoyundan onlar adına özür diliyoruz.

Medya bu değil. DenizHaber'i izleyerek, denizcilik sektörünün 1 numaralı haber sitesi yaparak sizler zaten bunu gösteriyorsunuz.

Hakkı Şen her gün adam karaladığı sitesine DenizHaber'in onda biri kadar okuyucu bulabiliyor.

Biz diyoruz ki;

Medya şahsi konuların takip edildiği yer değildir.

Medya kimsenin avukatlığının yapıldığı yer değildir.

Medya yargısız infazın yeri de, yargılamanın yeri de değildir.

Medyada bilgi, belge ve haber yayınlanır.

DenizHaber.Com un verdiği linklerden hiç birisinde Hakkı Şen'in yaptığı aşağılamaların binde biri kadar insanlar aşağılanmamakta, kişilerin onuruyla oynanmamaktadır.

Hakkı Şen'i avukatlığı, ağır ceza reisliğini ve insanları karalamayı bırakıp gazeteci ise gazeteciliğe davet ediyoruz. Gazetecilik çok karlı bir iş olmayabilir ama  onurlu bir iştir.

DenizHaber.Com

 

 

Editör: TE Bilişim