41. EMPA Genel Kurulu Sona Erdi

Almanya'nın Bremen kentinde 3 gündür devam eden AB Üyesi Ülkelerin kılavuzluk temsilcisi kuruluşlarının katıldığı 41. EMPA Genel Kurulu, bugün yapılan oturumlarla sona erdi.

Genel Kurula AB Üyesi 22 ülkenin kılavuzluk temsilcisi kuruluşları katıldı. Türkiye'yi Genel Kurulda EMPA'nın Türkiye temsilcisi olan Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği temsil etti.

Almanya'nın Bremen kentinde 3 gündür devam eden 41. EMPA Genel Kurulu, bugün yapılan oturumlarla sona erdi. Bugünkü oturumda Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği'ni temsil eden delegasyon Antalya'yı tanıtan ve bütün delegasyonları 2009 yılında Türkiye'ye davet eden bir sunum yaptı.

Bugün ayrıca boşalan 3  Yönetim Kurulu Üyelikleri ve Başkanlık için de seçimler yapıldı. Seçimler sonucunda Alman Kılavuz Kaptanlar Birliği (Bundeslotsenkammer) başkanı Dieter Blöchl EMPA Başkanlığı'na seçilirken, yeni başkan yardımcılıklarına Fransa, Norveç ve İngiltere seçildi.

Türk Delegasyonu Kapt. Cahit İstikbal, Kapt. İsmail Akpınar ve Kapt. A. Haydar Yüce'den oluştu.

EMPA Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcıları toplu halde.

BUNDESLOTSENKAMMER Başkanı Dieter Blöchl; başkanlık seçim sonuçları açıklandıktan ve EMPA Başkanlığı ilan edildikten hemen sonra.

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Cahit İstikbal; Bundeslotsenkammer Başkanı Dieter Blöchl'e yapmış olduğu konukseverlik ve desteklerinden dolayı  teşekkür ederek EMPA Başkanlığından ötürü kutladı ve Türk Lokumu hediye etti.

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği adına Başkan Cahit İstikbal Antalya'da yapılacak EMPA 2009 Genel Kurulu'na davet sunumunda Türkiye ve Antalya'yı tanıttı, tüm AB Ülkelerini Antalya'da yapılacak 2009 Genel Kurulu'na davet etti.

Kaynak: Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Web Sitesi www.turkishpilots.org

Editör: TE Bilişim