Nakliyede Bir Damla Su Bulamadık

Rahatsızlığı nedeniyle yardımla yürüyen RODER Başkanı Saffet Ulusoy, üyelere hitaben yaptığı konuşmada, nakliye sektörünün sıkıntılarına dikkati çekerek, “Ne yazık ki nakliye sektörü can çekişirken bir damla su bulup veremedik. Sizden daha çok zamanım var, evde otururken hep ‘bu gemi nasıl yürüyecek’ diye düşünüp duruyorum” dedi. Kendisinin bir akıl yolu bulamadığını, herkes bir şey söylerse çözüme daha kolay ulaşılacağını aktaran Ulusoy, sorunlara çare bulunacağından ümitli olduğunu söyledi.
RODER İkinci Başkanı Erol Soylu da 2001 yılında 40 nakliyeciyle kurulan derneğin çatısı altında bugün 888 nakliyecinin bulunduğunu anlattı. Genel kurulda RODER’in yeni yönetim kurulu da belirlendi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Saffet Ulusoy, Necmi Çobanoğlu, Durmuş Döven, Şenol Çak, Zahit Sağlık, Mustafa Kınacı, Fahri Nalçacı, Yusuf Akkaya, Kamil Sağ, Erman Tüfekçioğlu, Şükrü Okur, Kerem Mağdenli, Hüseyin Tekin, Hüseyin Kasalı, Serdar Türkay, Ergun Doğan, Cihan Kilerci, Mustafa Yılmaz ve Ahmet Kayıkçı.”

RO-RO GEMI ISLETMECILERI VE KOMBINE TASIMACILAR DERNEGI'NIN (RODER), 6. OLAGAN GENEL KURULU YAPILDI. GENEL KURULA RAHATSIZLIGI NEDENIYLE YARDIMLA YURUYEN RODER BASKANI SAFFET ULUSOY DA KATILDI.

Milliyet

Editör: TE Bilişim