İstanbullines  HAYDARPAŞA–BANDIRMA Feribot Seferleri Başlıyor!

Serhat Feribot İşletmeciliği’ne ait M/F Sancak S feribotu Haydarpaşa-Bandırma limanları arasında İstanbullines markası ile 14 Ocak’ta  seferlerine başlıyor.  Kamyon, Otobüs ve Tırlar için 7 Saatlik İzmit Körfezi trafiği  5 Saatlik Ekonomik İstanbullines seferleri ile tarihe karışıyor.

İstanbullines  uluslararası yolcu taşımacılığındaki bilgi ve tecrübesini şimdi de Marmara denizine taşıdı. Marmara’daki özellikle yük araçlarının oluşturduğu kara trafiğini rahatlatacak M/F Sancak S feribotu 14 Ocak’tan itibaren Haydarpaşa-Bandırma seferlerine başlıyor.  İlk seferini saat 12:00 de Haydarpaşa’dan Bandırma’ya doğru yapacak olan M/F Sancak S; 400 araç ve 1.400 yolcu kapasitesi ve 18.700 Ton taşıma kapasitesi ile Türkiye’nin sahip olduğu en büyük Türk bayraklı feribot. Haydarpaşa-Bandırma Hattının özellikle Ege’den  olmak üzere Anadolu’dan İstanbul yönüne doğru yoğunlaşan yük taşıyan büyük araç, otobüs ve otomobil  trafiğine ekonomik ve hızlı bir alternatif olması bekleniyor.
 
Konforlu Feribot  M/F Sancak S

Marmara denizi çevresinde özellikle  tır, kamyon, otobüs  gibi  araçlarının oluşturduğu trafiğe büyük rahatlatma sağlaması beklenen Sancak S; yataklı duşlu kabinleri, kafeteryaları, yemek salonu, sineması, uydu yayınlı tv li dinlenme salonları, açık güvertesi ile Marmara Denizinin  en konforlu  araç-yolcu feribotu.
 
Körfez Trafiğine Çözüm Ekonomiye Katkı

Sancak S’in Haydarpaşa-Bandırma seferlerine başlaması’na ilişkin İstanbulines’ın sahibi Serhat Feribot İşletmeciliği ve Turizm A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Salih Zeki Çakır şöyle konuştu “Artık araçlar  İzmit Körfezi’ni dolaşmayacaklar. Ya da  Topçular- Eskihisar arasından geçmek için  zaman kaybına da uğramayacaklar. Bandırma - Haydarpaşa- Bandırma hattında  büyük ulaşım rahatlığı getiriyoruz.” M/F Sancak S’in her türlü konfor ile donatıldığını belirten Çakır;  yolcu otobüsleriyle,  Anadolu’dan İstanbul’a yük getiren ve Anadolu ve İstanbul Hali’ne  sebze, meyve taşıyan kamyonlar için mükemmel bir  ulaşım ağı kurduklarını belirtti. Tatil dönemlerinde ve yaz döneminde İstanbul’da oturanlar yada yük taşıyanlar için  Haydarpaşa’dan çok  güzel bir  ulaşım imkanına kavuştuklarını ve İstanbul’a gelmekte olan her türlü araç için benzersiz bir kolaylık tesis ettiklerini vurguladı. M/F Sancak S feribotu vereceği hizmet ile İstanbul çevresinde trafiği rahatlatmanın yanında hem yakıt tasarrufu ve hem de araçların karayollarına verdikleri zararlar ve sebep oldukları kazaları önleyeceğ için ülke ekonomisine  ve çevreye büyük fayda sağlayacak.

Hızlı ve Ekonomik Yoldan İstanbul’a

Günde İstanbul’a giren ortalama 5.000 kamyonun önemli bir kısmı Ege ve Marmara bölgelerinden geliyor. Bu hat ile birlikte bu araçlar  7 saatlik yoğun İzmit  körfezi trafiğini dolaşma eziyetinden kurtuluyorlar. Özellikle İstanbul Bayrampaşa ve Kadıköy  haline meyve taşıyan ve zamanla yarışan kamyon ve tırlar için Sancak S Feribotu aynı zamanda ekonomik taşıma fiyatları ile de cazip. Sancak S’te bir otomobil 70 YTL, 7,5 Metrelik bir kamyon 160 YTL, 8,5 Metrelik kamyon da 170 YTL karşılığında Marmara’yı geçebilecek. Üstelik bu fiyatlara şöförler için bir öğün ücretsiz yemek dahil.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim