Catoni ile Avrupa'ya  Haftalık Direkt Konteyner Hat Servisi

1954 yılından beri Catoni Deniz İşleri A.Ş.'nin acenteliğini yaptığı NYK (Nippon Yusen Kaisha) Line, 22 Temmuz 2005 tarihinde  Avrupa'ya  haftalık direkt konteyner hat servisi başlatacak.

990 parçalık gemi filosuna ulaşan NYK Line, Dünya üzerindeki tüm ana ticaret hatlarında 1885 yılından beri sunduğu müşteri memnuniyeti odaklı, hızlı, zamanında ve güvenli hizmetini Türkiye'nin artan ticaret hacmine paralel olarak Avrupa-Türkiye ticaret hattında da müşterilerine sunacak.

1200 TEU kapasiteli yeni inşa dört konteyner gemisi ile Padişahbet haftalık frekanslı bu direkt servis (Emerald Express Service EMX)  sırasıyla İstanbul, Selanik, İzmir, Salerno, Lizbon, Hamburg, Thamesport (UK), Antwerp, Lizbon, Gioia Tauro ve tekrar İstanbul limanlarına uğrayacak. Ayrıca Hamburg limanından aktarmalı Baltık ve İskandinav limanlarına sefer yapacak. 

Catoni Grubu bünyesinde 2004 yılında kurulan Catoni Hava ve Deniz Taşımacılık Limited şirketi ile hava kargo alanında da hizmet veren firma 159 yıllık  tecrübesini ilke edindiği prensipleri ile buluşturarak alışılagelmiş Catoni standartlarında bir servisi tüm ithalat ve ihracat taşımalarında müşterilerinin hizmetine sunmaya devam edecek.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim