Schenker imzası Alman Demiryolları ile güçleniyor. Entegre lojistik hizmetlerinde dünyanın önde gelen markalarından Schenker, logosunu yeniledi. Yeni logoda Alman Demiryolları da yer alacak 

Gottfried Schenker’in 134 yıl önce Viyana’da kurduğu Schenker, logosuna Alman Demiryolları'nı (Deutsche Bahn - DB) dahil etti. 1931 yılında Alman Demiryolları tarafından satın alınarak grubun taşımacılık ve lojistik bölümünü oluşturan Schenker, 2004 yılı itibariyle 39.000 çalışan ve 1.100 ofislik bir yapıya kavuştu. Dünyanın entegre taşımacılık devleri arasına girmeyi başaran Schenker, Alman Demiryolları’nın varlığı ve gücünü daha iyi sembolize etmek amacı ile logosuna DB'yi ilave etti.

1995 yılından bu yana Türkiye’de

Türkiye’de 1995 yılında Arkas ile ortaklık kuran Schenker, ülke genelindeki sekiz ofisiyle taşımacılık çözümleri sunuyor. İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Mersin, Denizli, Kayseri ve Antalya ofislerinde 335 çalışanı ile kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığı sunan Schenker Arkas da logosuna DB’yi ilave etti. 40.000 metrekare kapalı depo alanında verdiği lojistik hizmetler ile Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan Schenker Arkas dünya genelindeki altyapıyı yerel sanayicinin hizmetine sunuyor.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim